Servicii SEO

Servicii SEO

Aveti nevoie de servicii SEO pentru site-ul dvs.? Sunteti nemultumiti de traficul de pe site-ul dvs. sau traficul nu se¬† “contorizeaza” in vanzari? Contactati-ne pentru o propunere de colaborare eficienta de ambele parti.

Serviciile SEO oferite de Optimizare Site Web se impart in cateva mari categorii, pe care le vom descrie succint in randurile de mai jos:

  • Analiza concurentei Analiza concurenteiRealizam analize complete ale concurentei, utile planului e-business, tinand cont de cateva aspecte importante: daca segmentul respectiv de marketing pe care se incearca¬† patrunderea este monopolizat, daca se poate intrece competitorul, care sunt oportunitatile clientului in respectivul segment de marketing etc.
  • Audit seo Audit seo – Prin auditul seo facem un prim “diagnostic” cu privire la site-ul dvs, pentru a gandi ce strategie trebuie urmata pentru cresterea traficului pe site-ul dvs, si respectiv, pentru cresterea vanzarilor. Vizitatori mai multi pe site inseamna un numar mai mare de posibili clienti.
  • Consultanta seo Consultanta seo – In baza analizei concurentei si a auditului seo, oferim consultanta seo, in urma caruia se va decide daca este necesara refacerea structurii site-ului, daca este cazul sa se realizeze optimizare onpage, daca este necesara refacerea textelor din interiorul site-ului etc.
  • Link Building Link building – Dezvoltam adevarate campanii de creare a popularitatii site-ului dvs. prin link-uri, urmarind cresterea Page Rank-ului site-ului respectiv. Numarul acestor link-uri ce trimit catre site-ul dvs. se va traduce ulterior prin voturi, si deci prin trafic catre site-ul dvs. Traficul va fi cuantificat in numar de clienti.
  • Optimizare site Optimizare site – Optimizam site-ul dvs. onpage si offpage pentru motoarele de cautare, scopul final fiind acela de imbunatatire a calitatii si volumului traficului pe site-ul dvs. Pentru un efect maxim de optimizare, webmasterul va folosi ambele tipuri de tehnici, on si off page.
  • Promovare webPromovare web – Implementam strategii de internet marketing pentru afacerea dvs, prin care se urmareste promovarea website-ului, sporindu-i vizibilitatea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare (SERPs), prin schimb de link-uri, bannere, articole, publicitate in retelele de socializare etc.