0

Women on Web 2011

Women on Web 2011. Sau despre cum sa iti gasesti/regasesti inspiratia. Un eveniment despre femei puternice, femei care pot inspira.

Dna Sandra Pralong, Sanda Nicola, Cristina Bazavan, Cori Gramescu, Andreea Retea, Adina Vasilescu, Andreea Beltic Inankur, Cristina Mazilu sau Ruxandra Meclea, dar si Costin Cocioaba sau Vlad Stan, ne-au oferit din experienta personala si antreprenoriala.

Mi-a placut foarte mult lectia, care desi dura, foarte utila, pe care Vlad Stan i-a oferit-o fiului sau mai mare (7 anisori). I-a promis ca daca il insoteste la o lectie de tango si sta cuminte timp de 2 ore il va recompensa cu 200 lei. Copilul a fost de acord:  a mers si si-a asteptat tatal timp de doua ore. La final, tatal sau i-a explicat ca in cele doua ore, el, Vlad, s-a distrat facand ceva ce ii place, iar copilul a pierdut ireversibil cele doua ore, in loc sa fi facut ceva distractiv sau folositor. Pentru aceasta lectie in care a invatat cat de pretios este timpul, tatal si-a taxat fiul cu… 200 de lei.

Mi-a mai placut foarte mult Cristina Bazavan, care ne-a vorbit despre un nou inceput pentru ea, odata cu plecarea de la Tabu. ”Viata e ca o spirala,  ca in dans, atunci cand simti ritmul si stii pasii: chiar daca se intampla sa te impiedici si sa cazi, te poti ridica si merge cu gratie mai departe.” Cristina si-a sustinut discursul pe ritmuri de tango.

Si un filmulet de la Costin ( http://refresh.ro/ )

Women on Web 2011

Cu ce am ramas de la WOW? Mi-am facut prieteni noi si am cunoscut oameni deosebiti cu povesti inspirationale motivante.

Multumim Cristi Manafu, Evensys si Activia pentru ca au facut posibil acest eveniment care a adus mai multa inspiratie!

Comments are closed.